Ana Menü
Sayac

İstatistikler Yükleniyor ..!

DERNEK ÜYELİĞİ HAKKINDA

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DAHA FAZLA ARTMASI İÇİN SİZ DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZİNDE DERNEĞİMİZE ÜYE OLARAK BİZLER İLE BİRLİKTE OLMANIZI TEMENNİ EDERİZ.BİRLEŞİRSEK BÜTÜN OLURUZ AYRIŞIRSAK YOK OLURUZ.

ÖNEMLİ DUYURU

KÖYÜMÜZDE YAPILACAK TARIM ARAZİLERİ TOPLULAŞTIRMASI İÇİN 2.KEZ ASKIYA ÇIKAN HARİTALAR DERNEK MERKEZİMİZDEDİR
BAYRAM TEBRİĞİ

TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIZ.SEVDİKLERİNİZLE NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE
GÜZEL KÖYÜMÜZDEN BAHAR MANZARALARI

BERAAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Allahım, Başımızda bir musibet var, evlerimize kapandık. Hani Efendimizin (S.A.V.) hicret esnasında mağaraya sığındığı gibi. Endişe içindeyiz, Resulün ve dostuna verdiğin sükuneti bize de lutfet. "La tahzen: Üzülme" sırrına erelim. Biz üzerimize düşeni yapıp tedbirimizi alıyoruz, Sen de yardımını üzerimizden esirgeme. Bizimle beraber olduğunu, bir an olsun gaflette kalıp kalbimizden çıkmasına müsaade etme. Bizleri şefkatinle, rahmetinle kuşat. Hafiz ism-i şerifinle bizleri muhafaza eyle. Şafi ism-i şerifinle tüm insanlara şifa lutfet. Muafi ism-i şerifinle maddi ve manevi dertlerimizi giderip afiyet ve mutluluk bahşet, üzerimizdeki belâ ve musibeti def et, bütün hastalıklara, dertlere afiyetler ihsan et. Sevdiğini yanına aldırdığın Mirac demleri hürmetine dualarımıza icabet buyur. "La tahzen, innallahe me‘ana: Üzülme, Allah bizimledir!" sözünü gönlümüzden çıkarma... Vatanımızı, milletimizi ve tüm insanları muhafaza et. Dertlilerimize deva, hastalarımıza şifa ihsan et.... HAYIRLI KANDİLLER OLSUN INŞALLAH
BİR DESTANDIR ÇANAKKALE

ANMAK YETMEZ ANLAMAK LAZIM
ÇANAKKALE ZAFERİNİN 105.YILI KUTLU OLSUN
DUYURU

DUYURU: İçişleri Bakanlığı genelgesi ile koranavirüs tedbirleri kapsamında dernek lokalleri, kıraathaneler, kahvehaneler, cafeler, restaurantlar, düğün salonları vb... yerler geçici süreliğine bu gece itibariyle kapatılacaktır. Bu sebeple; bu akşam saat 22:00'dan itibaren dernek lokalimiz siz değerli üyelerimize hizmet veremeyecektir. Ülkemizin bu tehditten en az zararla kurtulmasını temenni ediyor; milletimize, her üyemize ve yakınlarına sağlıklı günler dileriz...
12.OLAĞAN GENEL KURULUMUZDAN KARELER

12/01/2020 Tarihinde Gerçekleştirdiğimiz 12.Olağan Genel Kurulumuzun Başta Derneğimiz ve Köyümüz adına hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ederiz
Köylerimize  Yeni Kimlik Panosu

Köylerimize Yeni Kimlik Panosu

VEFAT

VEFAT - BAŞ SAĞLIĞI DUYURUSU
11 HAZİRAN 2019 CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN DERNEĞİMİZİ ZİYARETİ

RAMAZAN BAYRAMINDAN KARELER

14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Alın teri ve emeği ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı üretmek için fedakârca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs #DünyaÇiftçilerGünü'nü kutlar, bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmeleri temenni eder, aile bireyleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
YÖNETİM KURULUNUN BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARETİ

KÖYÜMÜZDEN KIŞ MANZARALARI

05 OCAK 2019 KÖYÜMÜZDE İLK KAR YAĞIŞI
MUTLU YILLAR

SERHAD ŞEHRİ EDİRNEMİZİN KURTULUŞ GÜNÜ

Şehirlerin Sultanı, Sultanlar'ın Şehri,Fatih Sultan Mehmet' in doğduğu Şehir, Her Taşı Tarih Kokan Serhad Şehrimiz Edirne'miz, Kurtuluşunun 96.Yılı Kutlu Olsun.
2018 ORTAÖĞRETİM KPSS BAŞVURUSU

DERNEK ÜYELİĞİ HAKKINDA