Ana Menü
Sayac

İstatistikler Yükleniyor ..!

BAŞKANIN MESAJI

Derneğimizin 12. Genel kurulunda Hasırcıarnavut Köyü Yardımlaşma Dayanışma Ve Kültür Derneğimizin seçilen yeni başkanı olarak uzaktan yakından gelip genel kurulumuza katılan desteğini bizden esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugün yönetim kurulu olarak biz değil derneğimiz ve geleceğimiz kazandı. Bizlere bu desteği veren arkamızda duran tüm üyelerimize desteklerini boşa çıkarmamak için Önceki Dönem yönetim kurullarının başlatmış olduğu hizmet anlayışı ile daha da üstüne koyarak üyelerimize elimizden gelenin en iyisini yüce Rabbimin izniyle yapmaya gayret göstereceğiz. Allah c.c çıktığımız bu yolda hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Allah hepinizden razı olsun.

AHMET KURU
                                                                                                                                                          YÖNETİM KURULU BAŞKANI